Atölye Çalışmaları

Transfeminiene Make-up Training

03/03 - 31/12/2021

Een make-up training speciaal voor trans(gender)vrouwen met de professionele cosmetica van Kryolan. Onder andere bekend van film en televisie maken wij al 75 jaar make-up die al met een dun laagje goed dekt, lang houdt en volkomen natuurlijk kan lijken.

Exclusieve Persoonlijke Training
Deze training vindt plaats in een aparte ruimte boven onze winkel in Krimpen aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Dit lokaal is voorzien van goede spiegels met speciale lampen, fijne stoelen en airco.

Kryolan biedt echt maatwerk en een intensieve persoonlijke begeleiding gedurende maar liefst (maximaal) 2½ uur. Geen avondje voor een groep waarin alles in hoog tempo aangestipt wordt en iedereen dezelfde look maakt, maar een stapsgewijze privétraining die helemaal op jou en jouw wensen toegesneden wordt. Je gaat samen met een ervaren make-up artist aan de slag. We besteden ook aandacht aan de huidverzorging, het camoufleren van de baardschaduw en epileren.

Voordeel op Benodigdheden
Tijdens deze dag kun je met ons advies je eigen pakket samenstellen. Hierop ontvang je 20% korting.

Werkbladen bij je Training
Lees alles later nog eens rustig na op de werkbladen die we speciaal voor deze training ontwikkeld hebben. Naast het daadwerkelijke aanbrengen van de make-up, besteden we ook veel aandacht aan de theorie.

Bel ons gerust voor advies of om gelijk te reserveren. Samen bespreken we je wensen en stellen zo je training samen.


İletişim detayları
Kryolan City Rotterdam
Stormpolderdijk 8
2921 LL Krimpen aan den IJssel
010 737 15 92
shop@kryolan.nl


Fiyat
€149.00